Luxembourg Science Center

Kach-Event am Luxembourg Science Center

swEEt – Patisserie meets Wëssenschaft

De Luxembourg Science Center invitéiert den 29. Februar 2020 vun 18-22 Auer an sai KicheLabo zu Déifferdéng fir de KachEvent „swEEt – Patisserie meets Wëssenschaft“.

Hei kënnt Dir Desserte selwer maachen an d’Wëssenschaft dohannert entdecken.

Wat gëtt ugebueden?

Um Menü stinn: Variatoune vum Brownie, Île flottante, flësseg Stéckstoff-Glace, explodéierte Karamell,...

Begleed gëtt dat Ganzt vu Wëssenschaftsvermëttler vum Science Center an als Special Guest: d’Lëtzebuerger Patissière Cathy Goedert.

Fir Iessen a Gedrénks ass och gesuergt!

Mellt Eech un!

Den Event ass fir Leit ab 16 Joer a kascht den Ament just nach 40€ (50% Reductioun vum initalen Entréespräiss). Ticketen ginn et op der Internetsäit vum Science Center.

Wisou matmaachen?

  • Lecker Desserten
  • Spektakulär Experimenter
  • Dir wollt ëmmer scho wëssen, wat genau an Ären Desserte stécht

Entréeskäschten

€80 €40

Tickets

Organisatioun & Kontakt

Nadia Battello, Science Communicator

nadia.battello@science-center.lu

Disclaimer: science.lu übernimmt für den Inhalt dieser Anzeige keine Verantwortung. Solltest Du Fragen haben, kontaktiere bitte den Organisator. 

Auteur: Luxembourg Science Center
Editeur: Michèle Weber, FNR

 

 

 

Auch in dieser Rubrik

Take Off Challenge zum Nachmachen Wall game: Baue das richtige Labyrinth!

In der zweiten Folge der Take Off Science Challenge Show waren Geduld und Logik gefragt. Es musste unter anderem ein Labyrinthspiel gelöst werden – hättest du es geschafft? Teste dich!

FNR
Take Off Challenge zum Nachmachen Wie hoch ist der Wachturm der Burg Vianden?

Diesen Sonntag startet die 2. Staffel Take Off! Mit neuen Teilnehmern und drei spannenden Challenges ! Doch wie sieht es mit dir aus – würdest du diese Challenge schaffen?

FNR
Event-Vorschau Veranstaltungen in Luxemburg rund um die Wissenschaft - Januar 2025

Was ist in diesem Monat los? Hier unsere Highlights aus dem science.lu-Veranstaltungskalender.